středa 12. října 2016

,

Humbook - literární festival pro YA nadšence!





Zdravím, mí milí čtenáři!
Jak jistě víte, již tuto sobotu se v sále Elektra na Praze 7 odehrává historicky první festival pro YA fanoušky s názvem Humbook (čti humbuk - bude to totiž pořádný humbuk!), který pořádají CooBoo a Fragment
Pokud stále zvažujete, jestli na tento festival jít, tak rozhodně neváhejte! Nejen, že je pro knihomaniaky připraven bohatý doprovodný program... Ostatně, pojďme se na něj podívat! A to rovnou s obrázkem!


V hlavním sále a v horním patře na nás všechny čeká mnoho velmi zajímavých událostí. Pro fanoušky komiksů (ech, už vím, kam půjdu s mou sestrou Áďou) je zde přichystaná beseda Jak vzniká komiks, já osobně se těším na překladatelské ořísky, což bude určitě moc zajímavá přednáška a ráda bych se dozvěděla spoustu nových věcí. Dále, workshop s názvem Jak se vaří kniha bude také určitě stát za to a pro milovníky fantasy či módy je zde také něco přichystáno. 
Setkat se můžete i se třemi českými autorkami či spisovatelkou Nataljou Ščerbou.
Nyní ovšem hlavní hosté festivalu...
TADADADÁÁÁÁ!
Jsou to jedinečná Ruta Sepetys a jedinečný Christopher Paolini, kteří za námi přijedou! Není to úžasné?
Jestli vás nenalákala ani tato úžasná zpráva, tak už opravdu nic.
Nic.
Tohle si jednoduše nemůžete nechat ujít!

Veškeré informace najdete na stránkách http://humbookfest.cz, kde si budete moct koupit i vstupenky. Neváhejte, vstupenek už moc nezbývá, protože tahle akce bude stát za to!
Takže - s kým se uvidím v sobotu v sálu Elektra?
Už se na vás těším! 

zdroje: www.humbookfest.cz





0 komentářů, za které jsem ráda!:

Okomentovat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)